Inschrijving gesloten! 

Lichting 1 liep van in 2020-2021. Onderstaande 12 corporaties gingen met 6 trainees samen de uitdaging van deze lichting van het MKW traineeprogramma aan.

Noord-Brabant

De energietransitie moet Slimmer, Simpeler, Schoner en Spaarzamer.

Zowel PeelrandWonen als Goed Wonen Gemert hebben een duurzaamheidsbeleid ontwikkeld en staan nu voor de taak om voor hun totale bezit strategieën op te stellen. Beide organisaties zijn op zoek naar strategieën die innovatief, schaalbaar en betaalbaar zijn én die een bijdrage leveren aan een betaalbare huurwoning.

VACATURE

Gelderland

Duiken in de leefwereld van huurders in Apeldoorn, Brummen en Eerbeek

Kijken hoe je samen met andere partijen de wijken, buurten en dorpen waar onze huurders wonen vitaal en leefbaar kunt houden door aan te sluiten bij die leefwereld. Je gaat daarbij verder dan de gebruikelijke statistiek. Daarmee draag je bij aan een belangrijk aandachtsgebied van Ons Huis en Veluwonen.

VACATURE

Limburg

Midden Limburg: Samenwerken én lokaal en regionaal impact maken

Woningvereniging Nederweert en Woningstichting St. Joseph zoeken een trainee bestuurs-/ beleidsadviseur die met hen tegelijk samenwerkt aan vraagstukken die er in de lokale en regionale omgeving echt toe doen. De beide corporaties werken al enkele jaren samen en starten in 2020 een onderzoek naar fusie.

VACATURE

Utrecht

Gezocht jong organisatie- en innovatietalent

Bouwen aan een optimaal werkend online huurdersportaal. Werken aan optimale huurdersparticipatie en dienstverlening? Processen verbeteren en volkshuisvestelijke vraagstukken oplossen? Ben jij doortastend, doelgericht en analytisch sterk? Dan zoeken Vecht en Omstreken en Jutphaas Wonen jou!

VACATURE

Utr / Z-Holland

Oudewater en Reeuwijk: verduurzaming en samenwerking

Bij de Woningraat ga je aan de slag met het slim en effectief verduurzamen van de woningen. Bij Woningbouwvereniging Reeuwijk staat een diepgaande en robuust te ontwikkelen samenwerking met een collega met een grotere omvang gepland. In Oudewater ga je strategisch aan de slag, in Reeuwijk als projectsecretaris.

VACATURE

Zuid-Holland

Woningstichting Nieuwkoop en Groen Wonen Vlist Haastrecht

We stellen de klant voorop. Graag willen we werken aan tevreden huurders en willen we woningzoekenden beter helpen dan we nu doen. Jij bent hierin een belangrijke schakel en helpt ons voor nu en in de toekomst dit te verbeteren. Je levert een belangrijke bijdrage aan de werkgebieden Klant en communicatie,  Verhuurbeleid en de Efficiency.

VACATURE