Woensdagmiddag 9 oktober viert het MKW-platform haar 25-jarig bestaan. Op deze feestelijke MKW-directeurendag kijken we vooruit: Zijn we klaar voor de toekomst? 

Leiden in liminale tijden
We hebben Jan Rotmans (hoogleraar op het gebied van transities en duurzaamheid) en Walter Faaij (corporate antropoloog) gestrikt om ons op scherp te zetten en gesprekstof mee te geven waarmee we aan de slag gaan. Hoe kunnen wij als bestuurders leiden in liminale tijden? Wat is er nodig in de cultuur van je organisatie om te veranderen naar een meer duurzame toekomst?

Jan Rotmans is hoogleraar en wetenschapper op het gebied van klimaatverandering, duurzaamheid en transities. Hij is een internationale autoriteit op het gebied van transities en duurzaamheid, biedt overheden, bedrijven en bovenal het individu de oplossing voor de chaos en crises die wij allemaal voelen.

Walter Faaij is corporate antropoloog en oprichter van Green Culture Lab. Spreekt, schrijft en adviseert over duurzaamheid, bedrijfscultuur en cultuurverandering. Begeleidt bedrijven en organisaties in het verankeren van duurzaamheid in hun organisatiecultuur.

Praktisch
We beginnen onze MKW Directeurendag om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch. We zijn welkom in Theater de Kamers in Amersfoort (Wezeperberg 1, Amersfoort). Het inhoudelijk programma begint om 12.45 uur. We sluiten de inhoud rond 17.00 uur af met de nazit.

PE-punten
Voor deelname aan het programma van deze MKW Directeurendag kunnen bestuurders 4 PE-punten bijschrijven.

Aan-/afmelden
Ben je erbij? Aanmelden voor de MKW Directeurendag kan met behulp van de uitnodiging die onlangs is verstuurd via de mail. Afmelden kan tot uiterlijk 2 oktober. Hierna moeten we het aantal deelnemers doorgeven aan de locatie.