De MKW-app maakt op dit moment gebruik van drie groepen. ‘Nieuws’, ‘MKW-directeurendag’ en ‘Collegiale vragen’. Om toegang te krijgen tot de verschillende groepen moet je je aanmelden voor de groepen. Vanaf dat moment ontvang je alle berichten die binnen de groep worden gedeeld.

Hoe doe je het praktisch?
In de Huddle-app kan je naast het paarse ‘Feed’, ‘Groepen’ vinden en daarna ‘Ontdekken’. Per groep kan je nu je aanmelden om lid te worden. Binnen de webversie kan je bovenaan in de groene balk ‘Groepen’ vinden om je daarna per groep aan te melden.

Bericht plaatsen
Het plaatsen van een bericht gaat ook via de groepen. Bedenk in welke groep het bericht past en plaats het bericht binnen de groep. Het is mogelijk om bij een bericht ook afbeeldingen, video’s en documenten te plaatsen. Als er reacties op jouw bericht volgen, ontvang je hiervan notificaties. De overige leden ontvangen alleen een notificatie dat er een bericht is geplaats, niet van de reacties.

Vragen?
De handleiding voor installatie en gebruik van de MKW-app is in de week van 6-10 november verstuurd via de mail naar alle MKW-leden. Voor vragen over installatie en gebruik, mail naar MKW@aedes.nl.