Woningcorporaties en de toekomst: dromen of durven? Woningcorporaties, met eigen energiecentrales? Woningcorporaties, dé regionale verbindende partij met welzijn en zorg? Woningcorporaties, straks weer onderdeel van de gemeente? Wat is uw toekomstdroom? Waar krijgt u lef van? Welke ontwikkelingen zet u naar uw hand? Welke voornemens heeft u voor 2011?

Het MKW (Midden en Kleine Woningcorporaties) en Atrivé doen onderzoek naar de toekomst van woningcorporaties tot 5.000 woningen. Op donderdagmiddag 27 januari 2011 worden de resultaten van dit onderzoek gepresenteerd tijdens een wervelend toekomstseminar. Het wordt een ultieme combinatie tussen experts en praktijk. Experts komen aan het woord over hun visie en hun analyse. Politieke, maatschappelijke en economische ontwikkelingen staan centraal. Mis dit seminar niet! Laat ideeën van experts uw gedachten aanscherpen. Schat in of u met uw toekomstplannen wel voldoende kritisch en daadkrachtig bent en ga naar huis met praktische handvatten en voornemens voor2011. In het programma zit bovendien voldoende tijd om met collega’s door te praten over welke routes succesvol zijn en wat wel en niet werkt.

Wilt u deelnemen aan het seminar? U kunt zich alvast voorinschrijven. Het seminar start op 27 januari om 13.30 uur op een locatie in het midden van het land. Het programma loopt gedeeltelijk door in de avond met een dinerbuffet.

Het seminar is gratis toegankelijk voor Aedes-leden. Niet-Aedes-leden betalen een bijdrage van 200 euro.