Corporaties in heel het land komen steeds vaker voor nieuwe dilemma’s te staan. Oude maatschappelijke opdrachten worden aangevuld met nieuwe uitdagingen en dat vraagt om een nieuwe stijl van besturen. We stelden daarom samen met TIAS een speciale opleiding samen, waarvan de derde leergang op vrijdag 15 april jl. afstudeerde.

groepsfoto CBNS-03 slotdag

Bestuurders en managers leren in drie modules de laatste stand van zaken ten aanzien van strategie, management en leiderschap. Bovendien is er tussen de modules veel aandacht en tijd voor collegiale intervisie. In deze leergang was er veel aandacht voor de vereiste cultuurverandering bij corporatiefusies, voor een nieuwe visie op de lange termijn en voor persoonlijk leiderschap. TIAS heeft een speciaal een opleidingsprogramma van zeven dagen samengesteld om deze wendbaarheid te garanderen.

Eerdere alumni roemden het programma al vanwege de bijzondere opzet. Karin van Spijk (Brabantse Waard) roemde het programma vanwege de integrale opzet, “Ik ben nu een betere sparringpartner voor mijn professionele omgeving”. “Ik heb geleerd weer vanuit de waarom-vraag te kijken naar nieuwe dilemma’s. Daardoor kom ik sneller tot betere inzichten” aldus Arjan ter Bogt (Plavei) over deze masterclass.

Bent u een ambitieuze manager, directeur of bestuurder van een corporatie en bent geïnteresseerd in een volgende stap in uw persoonlijke ontwikkeling? U kunt op  3 en 4 november 2016 starten met al weer de vijfde lichting van deze leergang. Doorlooptijd tot en met september 2017. De brochure treft u hieronder aan:

[gview file=”http://www.mkw-platform.nl/wp-content/uploads/TIAS-leaflet-Corporatiebestuurder_w.pdf”].