“Inkoop- en contractmanagement hebben meer aandacht nodig  in de corporatiebranche”, aldus Rogier Fabels van Aedes Inkoopsamenwerking.

“Samen krijg je meer voor elkaar en ben je goedkoper uit dan ieder afzonderlijk. Denk daarbij niet alleen aan het samen inkopen van goederen of diensten. Het kan ook gaan om het ontwikkelen, bundelen en/of delen van informatie van corporaties zelf over inkoop- en contractmanagement, eigen expertise en eigen hulpmiddelen. Door op die manier slim samen te werken besparen corporaties kosten wat weer helpt om hun individuele bedrijfslasten zo laag mogelijk te houden. Aedes ondersteunt haar leden hierin en concentreert zich vooral op inkoopsamenwerking op landelijk niveau, als aanvulling op de inkoopsamenwerking die corporaties al zelf op regionaal niveau organiseren.”

Aanbod.
Vanuit het perspectief van de leden faciliteert Aedes in het professionaliseren van inkoop- en contractmanagement, in kostenbewustzijn, kostenreductie en efficiencyverhoging. Lees er meer over in onderstaand informatieblad.

[gview file=”http://www.mkw-platform.nl/wp-content/uploads/Informatieblad_Aedes_Inkoopsamenwerking_RF30052016.pdf”]