Op 6 april jl. namen we tijdens de MKW Directeurendag in Baarn afscheid van Johan en Lilian, twee betrokken en enthousiaste dragers van het MKW Platform. Namens bestuur en leden heel veel dank voor jullie inzet!

Na twee termijnen nam Johan Oosterhoff afscheid als penningmeester én als actieve belangenbehartiger bínnen Aedes vanuit het MKW bestuur. “Ik mag terugkijken op 8 jaar bijdragen aan een gedreven bestuur dat prettig en praktisch werk maakt van actuele thema’s. Het DNA van het MKW is de kracht van klein, ofwel lokale verankering, betekenisvol zijn en gewoon het gewoon doen met de “poten” in de klei.”

MKW secretaris Lilian van Zandbrink stopt na ruim 13 jaar. Zij stapt over naar de samenwerkende corporaties in de Food Valley en wordt daar programmamanager Regionale Samenwerking. “Ik ben trots op de afgelopen 13 jaar die ik vanuit Aedes als secretaris van het MKW Platform heb mogen vervullen. Al die bijeenkomsten, al die tussentijdse belletjes en mailtjes, het kennisdelen, de verbindingen leggen én vooral al die grijnzen over en weer. Het was me een waar genoegen om voor en met het MKW bestuur en leden te mogen werken!”

Wij zijn …..

Omdat we in alles ‘de kracht van klein’ hoog houden, hieronder de beide gedichtjes die het MKW bestuur voor hen dichtte.

Wij zijn vol lof over Johan Oosterhoff

Van accountant met de ‘rekenmachien’ in de hand,
tot volkshuisvester in de parel van Flevoland.

Altijd enthousiast, trouw en heel kundig,
maar ook bescheiden en niet heel uitbundig.

Wees niet bang, voor werkgroepjes blijven we je vinden,
Op die manier hopen we je als lid nog lang aan ons te binden.

Wij zijn fan van Lilian

Altijd zichtbaar en gastvrij,
ja, het gezicht van het MKW dat ben jij!

De nieuwe baan is je gegund, maar voor ons niet fijn,
want met jouw enthousiasme gaf je kleur aan ‘de kracht van klein’.

Wat ons slechts rest als MKW-leden en bestuur,
veel succes gewenst met je nieuwe avontuur!