FLOW logoHet zijn roerige tijden voor woningcorporaties. Dat weet u, als bestuurder van een MKW-corporatie, als geen ander. Ongetwijfeld heeft u de afgelopen tijd al eens kritisch gekeken naar uw organisatie. Heeft uw werkorganisatie de flexibiliteit om in te spelen op de ontwikkelingen? Voor dit moment, maar ook in de verdere toekomst? Hoe zit het met de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers? Zijn zij klaar voor de komende veranderingen?

Het Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties (FLOW) heeft producten en diensten ontwikkeld die u kunt inzetten bij het vernieuwen en verder ontwikkelen van uw corporatie.

Voor de werkgever
Zo zijn er diverse instrumenten die u als werkgever kunt gebruiken, zoals de Talentenmonitor en het Strategisch Ontwikkelingsplan of FLOW Education Portal waar u branchegerichte opleidingen vindt.

Voor de medewerker
Ook voor medewerkers zijn er producten beschikbaar zoals de Loopbaanwijzer en de mogelijkheid om een EVC-procedure te volgen.

Maak gebruik van FLOW
Zoals vastgesteld is in de Cao woondiensten verkrijgt FLOW haar financiën uit een bijdrage van 0,15 procent van de brutoloonsom sociale verzekeringen per werknemer (0,075 procent wordt ingehouden op het loon van de werknemers en hetzelfde percentage komt voor rekening van de werkgevers). Het zou dus zonde zijn als u geen gebruik maakt van wat FLOW u te bieden heeft.

Stel uw vraag aan FLOW
Vindt u het lastig om de producten en diensten te vertalen naar uw specifieke praktijk? Of heeft u andere vragen of verzoeken? Stuur een e-mail aan FLOW. U kunt zich ook abonneren op de nieuwsbrief en/of e-mailalerts, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Wat doet FLOW voor uw organisatie?
FLOW is het Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties. FLOW geeft een impuls aan het vernieuwen en verder ontwikkelen van de corporatiebranche. Dit doet zij door het stimuleren van de kennis en opleiding van corporatiemedewerkers en betere arbeidsomstandigheden, maar ook door het ontwikkelen van instrumenten voor werkgevers en het stimuleren van onderzoek.

U kunt uw reactie hieronder plaatsen. Uw eerste bericht zal vertraagd verschijnen door onze spamcontrole. Uw volgende berichten worden sneller toegestaan.