Dan hoort Woningstichting Gouderak het graag. Want alhoewel Woningstichting Gouderak geen MKW-lid is, toch een vraag van hen aan jullie voortbordurend op onze Themapublicatie MKW-corporatie als netwerker  uit 2011:

Woningstichting Gouderak groeit naar een toekomstbestendig organisatiemodel en zal daarvoor een deel van haar werkzaamheden uitbesteden aan een (vaste) samenwerkingspartner. Voorzitter Karel van Berk wil graag enkele oriënterende gesprekken met andere kleine corporaties in het land voeren om kennis en ervaring uit te wisselen over uitbesteden. De themapublicatie MKW-corporatie als netwerker (2011) gaf inspirerende voorbeelden van uitbesteding en samenwerking van met name strategische of ondersteunende bedrijfsactiviteiten. WSG zoekt nu naar voorbeelden van uitbesteding van meer primaire activiteiten als onderhoud en verhuur aan een collega corporatie.

Heeft u hier ervaring mee, bereidt u dergelijke uitbesteding voor of overweegt u dat? Dan wisselen we graag ideeën en ervaringen uit. U kunt contact opnemen met Jeroen Bouwman: 06 52698538.