Collega’s stellen vacatures open

Met de aftrap van de landelijk én regionale werving is het MKW Traineeprogramma van start gegaan. MKW collega’s zoeken in duo’s één trainee. En doen zelf ook mee aan het opleidingsprogramma. De 12 deelnemende corporaties vormen daarmee de pioniers van deze eerste lichting. Met alle vertrouwen in het programma, vinden we dat toch heel bijzonder.

Trainees gaan dit voorjaar aan de slag

Uiterlijk 1 mei dit jaar zullen de trainees op hun nieuwe werkplekken beginnen. Twee corporaties delen samen 1 trainee. De trainees zullen samen gaan werken in kennisteams. De projecten waar zij zich over gaan buigen zijn zeer divers van aard. Maar voegen allen lokaal maatschappelijke waarde toe.

Wie zoeken we?

We zoeken jonge mensen met een afgeronde HBO/WO-opleiding, met maximaal drie jaar werkervaring én op zoek naar een uitdagende eerste óf tweede baan.

Wat bieden we?

Een uitdagende functie bij twee maatschappelijk betrokken werkgevers in de regio. En een professioneel trainingsprogramma van anderhalf jaar, met meer dan 20 dagdelen op het gebied van persoonlijk leiderschap, kennis en vaardigheden.

Bekijk de vacatures waarvoor MKW collega’s een trainee zoeken.

We hebben vanuit het MKW Platform  met veel plezier dit nieuwe programma samen met Plateau – vertrouwd van Talent in Huis – ontwikkeld.

We zijn trots dat er 12 corporaties aan deze eerste lichting gaan deelnemen. En zullen hen de komende 1,5 jaar dan ook op de voet volgen.