Het nieuwe wonen is wonen waarin de woning en de woonomgeving meedenken in de behoeften van de bewoners. Als corporatie met 40% zorggeschikt vastgoed investeert Woningstichting Domus samen met de TU Eindhoven in het nieuwe wonen. Een nominatie vanuit KWH I-opener biedt een extra stimulans om ondernemingen te motiveren eveneens te investeren in dit concept en te komen tot een Living lab.” Aldus Harrie Oosterlee, directeur-bestuurder van Woningstichting Domus

Wij feliciteren deze MKW collega van harte met deze nominatie van hun onderzoek naar het nieuwe wonen; “op weg naar een slimme woonomgeving en zorggeschikte woningen voor nu en in de toekomst”.

Uitgangspunten en doelstellingen

Onderstaand de uitwerking van het project van Domus naar uitgangspunten en doelstellingen. Alsmede een eerste impressie naar realisatiemogelijkheden. Dit is ook de informatie die met KWH is gedeeld en een goed beeld geeft van wat Woningstichting Domus en de TU Eindhoven bedoelen met ‘het nieuwe wonen’.

[gview file=”https://mkw-platform.nl/wp-content/uploads/2017-11-09-project-woningstichting-Domus-poster-KWH-I-opener.pdf”]

Winnaar bekend op

Tijdens de Aedes Corporatiedag op donderdag 23 november a.s. kiest het publiek vanuit de  drie genomineerden een favoriet. Het project met de meeste stemmen wint de i-Opener 2017. De winnaar wordt direct bekend gemaakt.