Sinds de start in het voorjaar van 2014, hebben bijna 100 corporatiebestuurders en MT-leden deze opleiding afgerond. Het doet ons dan ook deugd te kunnen melden dat de Leergang onverminderd enthousiast wordt ontvangen. De vorige en vijfde lichting was zelfs ‘compleet uitverkocht’ met 24 deelnemers.

Op 5 en 6 oktober 2017 gaat alweer de zesde lichting van de Leergang Corporatiebestuurder nieuwe stijl van start. TIAS organiseert dit voor de eerste keer op hun spiksplinternieuwe locatie in Utrecht. Vlakbij centraal station Utrecht, dus goed bereikbaar met openbaar vervoer. Deze leergang heeft het MKW Platform samen met TIAS én met financiële ondersteuning vanuit FLOW ontwikkeld.

Wat behelst de Leergang?

“Voelt u zich als bestuurder ook verantwoordelijk voor een hoogwaardige invulling van uw rol? Of bent u net gestart in de verantwoordelijke rol van bestuurder binnen de corporatiesector en staat u open voor extra kennis en inspiratie? Het corporatiebestuurder programma geeft u de kennis en vaardigheden om met de huidige en toekomstige uitdagingen van uw woningcorporatie om te gaan.”

Concreet

Een voorbereidend assessment. Drie modules van twee dagen. Intervisie tussen de bijeenkomsten door. Een slotdag. En een eindopdracht waarin deelnemers de uitdaging waar de woningcorporatie voor staat koppelen aan het persoonlijk leiderschap dat daarvoor vereist is. Zie hier in het kort de Leergang.

Kerndocenten

Drs. Marjan Deelen
Dr. ir. ing. Ingrid Janssen
Prof. dr. Mijntje Lückerath
Drs. Menno Maas
Dr. ing. Martijn Rademakers
Prof. dr. Jan de Vuijst

Data

Module 1: 5 en 6 oktober 2017
Module 2: 18 en 19 januari 2018
Module 3: 19 en 20 april 2018
Slotdag: 21 september 2018

Locatie: TIAS, campus Utrecht. Let op: dit is de spiksplinternieuwe nieuwe locatie van TIAS in Utrecht.
Kosten: € 5.650,- inclusief literatuur en dagarrangement.
PE-punten bij afronding van het programma.

Brochure

[gview file=”https://mkw-platform.nl/wp-content/uploads/TIAS-leaflet-Corporatiebestuurder_w-lichting-6.pdf”]