Hoe houden we onszelf als werkgevers aantrekkelijk? En hoe houden we onszelf als werknemers aantrekkelijk? Delen van kennis en reflecteren op persoonlijk leiderschap is de essentie van deze verdiepingssessie. Om dit echt aan te kunnen gaan, is er ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Wacht daarom niet te lang met aanmelden.

Onder begeleiding van Janine Boers (teamcoach, trainer en strategisch adviseur) van Atrivé.

Er zijn aanwijzingen dat teamwerk leidt tot betere prestaties en mensen bovendien gelukkiger maakt. Zonder teamwerk te willen ideologiseren, de kwaliteit van teamsamenwerking is dus belangrijk. Het is de moeite waard om elkaar de vraag te stellen: “Hoe gaan we hier met elkaar om?” En hoe creëren we vitale organisaties met bevlogen medewerkers?

Fons Köster, lid MKW bestuur, leidt in en verbindt de vorige sessie met deze middag.

Vervolgens gaat Janine Boers met de deelnemers aan de slag over enkele basisprincipes van teamwerk.

Janine Boers: “Hoe zou u zich voelen wanneer uw bestuurder zich op een dag hardop afvraagt: “Hoe krijg ik mijn mensen in beweging?” Wat zou uw eerste gedachte zijn? Niets is krachtiger dan mensen die doen wat ze doen omdat ze het willen doen. Het goede nieuws: van nature is de mens intrinsiek gemotiveerd. Uzelf. En ook uw collega.”

De spannende vraag die nu in organisatieontwikkeling voor ligt is: hoe creëren we een organisatie waarin mensen zichzelf motiveren? Alleen al het stellen van de vraag heeft invloed. En dat gaan we tijdens deze sessie dan ook doen.

Welkom

Deze sessie volgt op de in juni 2018 gehouden sessie over P&O kengetallen waarin basisgegevens van corporaties op het terrein van P&O inzichtelijk werden gemaakt en besproken. Deelnemers van toen zijn van harte welkom.

Deze verdiepingssessie is echter toegankelijk voor iedere corporatiebestuurder die streeft naar doorontwikkeling op dit vlak.

De bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor directeur-bestuurders behorende tot de MKW doelgroep.

Aanmelden

De uitnodiging en de bijlage met nadere informatie zijn aan de leden van het MKW gemaild op dinsdag 28 augustus jl.

Aanmelden kan met behulp van de aanmeldlink in die betreffende mail. 

Datum, tijdstip en locatie

Dinsdagmiddag 25 september
van 12.00 tot 16.00 uur. Voor een inlooplunch wordt gezorgd.
Locatie: De Veldkeuken, Bunnik

Permanente Educatie

Voor de bijeenkomst gelden 3,0 PE-punten.

Vragen?

Neem dan contact op met Lilian van Zandbrink, secretaris MKW Platform op mkw@aedes.nl