Beste collega’s, tijdens de MKW Directeurendag op 6 april a.s. mobiliseren we graag onze gezamenlijke denk- en doe-kracht. Kunnen we ons – als kleine en middelgrote corporaties – samen op de arbeidsmarkt positioneren? En ons daarmee samen voor de medewerker van de toekomst onderscheiden ten opzichte van andere sectoren?

Wat gaan we doen?

We dagen onszelf uit. Want hoe kunnen wij als MKW-corporaties het beeld en gevoel dat we hebben over onszelf (‘de kracht van klein’), ook goed over brengen op toekomstige potentiële werknemers? En wat behelst dat beeld en gevoel dan precies?

Op 6 april gaan we samenwerken aan de ingrediënten en de invulling van dit gezamenlijk ‘werkgeversmerk’.  En omdat we ons gaan focussen op de medewerker van de toekomst, zullen er ook trainees aansluiten vanuit vanuit ons eigen MKW programma en vanuit Talent in Huis.

In ons aller belang

Inmiddels zitten we al op 35 aanmeldingen, inclusief de trainees. Wat ons betreft ontvangen we nog meer aanmeldingen, want we willen hiermee graag met zoveel als mogelijk leden aan de slag.

Het vinden, binden en boeien van de juiste werknemers is door de krapte op de arbeidsmarkt een uitdaging voor ons allen. Als corporatiesector hebben we echter nieuwe mensen nodig voor de opgaven nu en in de toekomst. Dus meld je aan en tot ziens in Baarn!

Met vriendelijke groeten, mede namens het MKW Bestuur,

Erna Mobach en Bram Lipsch

Datum en locatie

Donderdagmiddag 6 april 2023, 12.00-18.00 uur.

Baarn, Wintertuin Experience

PE-punten

Voor deelname aan het programma van deze MKW Directeurendag kunnen bestuurders 4 PE-punten bijschrijven.

Aanmelden

Dit kan met behulp van de aanmeldknop in de mail die we op 16 februari jl. aan onze leden toestuurden.