Beste leden, onze voorjaars Directeurendag staat in het teken van een frisse blik. Op meerdere manieren. We gaan heerlijk aan de wandel, lekker in de buitenlucht. Maar voordat we op pad gaan, worden we ‘aan’ gezet om de omgeving met een andere, nieuwe blik te gaan zien. 

We bevinden ons deze voorjaars Directeurendag in Wageningen.

Gastspreker

Dat gebeurt door een inspirerende inleiding van onze spreker Rob Roggema. Als onderzoeker buigt hij zich over de vraag hoe onze toekomstige steden en wijken eruit moeten zien om weersextremen en andere verschijnselen van klimaatveranderingen het hoofd te kunnen bieden.

Hij durft hierin van de begaande paden af te gaan, verder te kijken en nieuwe wegen te verkennen. Hij neemt ons mee in zijn gedachtegang en schetst vergezichten, maar biedt ook concrete aanknopingspunten voor morgen.

Tijdstip

We beginnen om 12.00 uur met een inlooplunch. We zouden het waarderen als jullie daarbij aanschuiven. Het inhoudelijk programma begint om 13.00 uur. We sluiten rond 18.00 uur af, inclusief een gezamenlijke nazit!

We begroeten je graag op 7 april aanstaande in Wageningen!

Met vriendelijke groeten,
mede namens het MKW Bestuur,
Petra van der Wier en Bram Lipsch

Leuk hoor! Inmiddels hebben zich in sneltreinvaart al 35 leden zich aangemeld. We hebben er weer zin in met zijn allen. Kom jij ook?!

Aanmelden

Aanmelden voor de MKW Directeurendag kan tot 31 maart met behulp van de aanmeldlink in de uitnodigingsmail die leden op 23 februari hebben ontvangen.

Introducé

Ken je een collega-bestuurder die nog niet is aangesloten bij het MKW, neem deze persoon dan vrijblijvend mee naar de MKW Directeurendag.

Wil je hem/ haar dan alsjeblieft wel even aanmelden op jouw eigen registratieformulier.

PE-punten

Voor deelname aan het programma van deze MKW Directeurendag kunnen bestuurders 4 PE-punten bijschrijven.