Voor die bestuurders die innovatie de ruimte willen geven, organiseert Aedes op donderdag 30 januari een nieuw evenement voor haar leden. Het Innovatielab. Een dag vol positieve energie en verwondering. Een goede start van het nieuwe jaar.

Innovatie

Innoveren betekent dingen doen en bedenken die er niet zijn. In het programma slaan we daarom een brug met andere industrieën om zo met en van elkaar te kunnen leren. We horen vaak van bestuurders de behoefte om kennis en kunde uit andere sectoren te halen en over onze grenzen te kijken; dit is je kans.

Het helpt je als bestuurder om even uit het denkpatroon van onze sector te stappen, het nieuwe jaar te starten met verfrissende ideeën en – mocht dat je wens zijn – het in 2020 eens anders te gaan doen dan anders.

Inspiratie

Een dag met sprekers van buiten de sector, zoals René Frijters, oprichter van Knab en Alex Beleggersbank en Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely, en met innovaties die ons werk gaan raken. Een middagprogramma met concrete workshops (#hoedan): hoe kun jij direct met de nieuwe inzichten aan de slag? Bovendien tref je op de marktplaats voorbeelden van vernieuwend werken uit onze eigen sector. In het programma staat het thema Klant en dienstverlening centraal. We sluiten de dag af met een energie-opwekkende spreker en praten na met een hapje en een drankje.

Wanneer: donderdag 30 januari 2020

Locatie: trainingscentrum van de KNVB in Zeist