Wat gaan we doen? Deze Directeurendag staat in het teken van verbinding leggen en ontmoeting. Alles wordt ingericht volgens de meest strenge maatregelen bij COVID-19. Daaraan denkend hebben we een manier gevonden om dit thema uit te dragen.

De MKW Buiten in Gesprek-Dag

We gaan in duo’s buiten wandelen. We verzamelen op acht verschillende buitenlocaties door het hele land. Daar staat een MKW-gastvrouw of -gastheer klaar. Een korte gezamenlijke aftrap vindt plaats waarna in duo’s uiteen wordt gegaan: de wandelpaden op, de lanen in! In de natuur of in de wijk. Laat je verrassen wat de gastvrouw of gastheer voor jou in petto heeft!

Waar?

Je bent te gast bij één van jouw collega directeur-bestuurders. De gastlocaties zijn:

  • Harlingen (stadswandeling),
  • IJsselmuiden (stadswandeling),
  • Urk (toeristische wandeltocht),
  • Rheden (natuurwandeling),
  • Wageningen (stads- en natuurwandeling),
  • Regio Rotterdam (natuurwandeling),
  • Midden-Limburg (natuurwandeling).

Deze vindt plaats op donderdagmiddag 15 april 2021 van 14.00u tot 16.00u bij één van jouw collega’s in het land.

Wat betekent deelname?

Als MKW-lid kan je twee voorkeuren aangeven voor een locatie. Je vormt ter plekke een duo. Je gaat samen wandelen en je gaat in gesprek met een collega. En nee, je weet niet van tevoren wie dat is!

Er geldt een beperking van het totale aantal deelnemers, gebaseerd op de mogelijkheden van de locaties. Stel dat er heel veel belangstelling is, dan geldt voor nu: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. En dan organiseren we het voor de zomer gewoon nog een keer!

Dit keer is er dan ook helaas geen ruimte om een introducé mee te nemen.

Aanmelden

Maak je keuze voor een locatie en meld je uiterlijk 7 april aan via de link in de mail die MKW leden ontvingen op 11 maart jl.

Vragen?!

Die kan je altijd mailen aan mkw@aedes.nl