Hebben MKW corporaties interesse in het werken met trainees? Graag nodigen wij leden van het MKW Platform, mede namens Plateau / Talent in Huis, uit voor een bijeenkomst over dit onderwerp. Doel is om ons samen te verdiepen in de vragen en wensen die bestaan op dit gebied. Waar ligt uw behoefte? Heeft u interesse als MKW corporatie in het inhuren en begeleiden van een trainee? Zou u dit samen met uw collega corporaties in de regio willen doen? En hoe kunnen we dat dan het beste vormgeven? We spreken er graag met u over door.

Interesse?!

  • Datum: woensdag 6 september 2017
  • Tijdstip: ochtend 10.00-12.30/13.00 uur inclusief lichte lunch ter afsluiting
  • Locatie: Van der Valk, Hotel Leusden – Amersfoort
  • Aanmelden: stuur een berichtje aan mkw@aedes.nl óf check uw mailbox, op 11 juli jl. stuurden wij MKW leden de uitnodiging met aanmeldlink toe.

Talent in uw Huis

‘Talent in Huis’ is het traineeprogramma voor de woningcorporatiesector. En wordt vormgegeven door Plateau. Het is een 1½ jaar durend programma waarin jonge hoogopgeleide starters drie keer zes maanden voor verschillende woningcorporaties werken. Parallel hieraan volgen ze een intensief leer- en ontwikkelprogramma. Deelnemers aan ‘Talent in Huis’ zoeken een baan met (persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden. Willen impact hebben met hun werk.

Zie Talent in Huis voor een nadere toelichting.

Deelnemen aan ‘Talent in Huis’ is, voor de middelgrote en kleine corporaties: MKW-corporaties, een behoorlijke investering qua tijd en qua financiering. De vraag is dan ook op welke manier MKW-corporaties kunnen profiteren van de kwaliteiten van trainees én ‘Talent in Huis’-trainees kunnen profiteren van de kwaliteit van MKW-corporaties.

Plateau, de organisator van Talent in Huis, is enthousiast en wil hierin graag met ons samenwerken.

Aan deze bijeenkomst zijn geen PE-punten verbonden.