Noord-Holland

Stichting Woontij, Texel

Buurtskap de Tuunen. Zij-aanzicht Tiny houses met achteraan vijf Vissershuisjes voor jongeren. Het geheel gaat bestaan uit 140 woningen waarvan 100 sociale huur van Woontij.

Friesland

De Bouwvereniging

Project Dukdalf in Harlingen. 70 sociale huurappartementen in de binnenstad, in 2020 opgeleverd.

Flevoland

Patrimonium Urk

Duplex woningen voor 1 en 2 persoonshuishoudens aan de Constantijnstraat te Urk.

Drenthe

Woningstg De Volmacht Gieten

Net opgeleverd, voorjaar 2021, 12 woningen in de wijk Nooitgedacht te Rolde.

Overijssel

Veluwonen, Eerbeek

De Triangel, Eerbeek: oplevering zomer 2021. Nieuwbouw vooral bedoeld voor 1 en 2 persoonshuishoudens.

Zuid-Holland

Ons Doel Leiden

De Driftkikker. Een bijzonder woonconcept midden in een woonwijk. De schoollokalen van dit pand zijn omgevormd tot 14 appartementen. Deze appartementen zijn bestemd voor cliënten van Cardea en reguliere woningzoekenden.

Utrecht

Vecht en Omstreken, Breukelen

Het Hortense Kwartier. Van een oud schoolgebouw naar een kleinschalige, gemengde wijk. Acht sociale huurwoningen bevinden zich tussen de statige koopwoningen. De woningen wekken hun eigen energie op, onder andere door een warmtepomp en zonnepanelen.

Gelderland

de Woningstichting, Wageningen

Torckdael: 150 woningen en appartementen en 50 verpleeghuisplaatsen. Een gemengd complex: sociale huur, vrije sector huur, zorgwoningen, psychogeriatrisch en een kleinschalige woonvorm VG.

Zeeland

Woongoed Middelburg

Twee gymzalen uit de jaren 60, er staan er tientallen van in Nederland, misschien nog wel meer worden verbouwd tot 14 NOM-woningen. Twee keer vijf smalle woningen in de gymzaal met gedeeltelijk een entresol en twee maal twee woningen in de voormalige kleedkamers.

Noord-Brabant

Goed Wonen Gemert

De Alde Biezenstraat in Gemert, in april 2021 opgeleverd. Dit betreft senioren huisvesting. Alle woningen zijn NOM. Ieder met een eigen tuin maar ook met een gezamenlijke tuin/hof.

Limburg

Krijtland Wonen

Herstructureringsproject Kerkveld in Vaals is eind 2019 opgeleverd. De 47 woningen, gebouwd begin jaren 50, hebben plaats gemaakt voor 25 eengezinswoningen en 6 levensloopbestendige patiowoningen. De nieuwe woningen zijn gasloos en voorzien van een luchtwarmtepomp.