Een ‘gestandaardiseerde’ wijze van digitaliseren.

Referentie Digitaliseringsvisie: stappenplan in digitale transitie

CorpoNet wil samen met haar leden en die van het MKW Platform een Referentie Digitaliseringsvisie (RDV) gaan maken. Een soort stappenplan als houvast voor woningcorporaties in de digitale transitie. Aan de hand van een zestal thema’s gaan de leden werken in werkgroepen. Ponthus Wolfs Consultancy (PWCo) is de begeleidende partij in dezen.

Meewerken

Denk jij naar aanleiding hiervan daar wil ik aan meewerken, meld je dan nu aan voor de online kick-off sessie op 13 december 2022 waar we alle ins en outs van het project bespreken.

Meedoen is waardevol voor jezelf, de organisatie waar je werkt en de sector in zijn geheel.

kick off sessie | 13 december 2022 | online

Om zoveel mogelijk mensen mee te kunnen laten doen aan deze kick-off, kiezen we voor een digitale sessie. Reserveer in je agenda 13 december van 13.00 tot 17.00 uur, dat lijkt een hele zit, maar hé time flies when you’re having fun!

Wij zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt!

Achtergrond

Het is alweer even geleden dat Woonpartners Midden-Holland haar digitaliseringsvisie deelde met CorpoNet en MKW leden. Kennisdelen en kennis verrijken. Daaruit ontstond een groter idee: laten we met elkaar aan een Referentie Digitaliseringsvisie (RDV) werken.

Het enthousiasme was groot, ruim 35 Corponetleden hebben zich aangemeld om deel te nemen aan het hiervoor ingerichte Team Digitaliseringvisie. Inmiddels ligt er ook een  goed uitgedacht plan/project klaar. Wat Corponet samen met PWCo, maar vooral samen met corporatieprofessionals wil gaan uitvoeren.