Corporatie zkt toezichthouder vr goede gesprekken, vertrouwen, zingev. en lange wandlngen mt stoute schoenen. M/V, leeft. & achtergr. geen probl.

De woningwet regelt het interne en externe toezicht op woningcorporaties. In de praktijk manifesteert dit toezicht zich in het afvinken van controle lijsten. Vinden we dat goed toezicht?

Wat kan ik als directeur van een corporatie doen om het gesprek met toezichters te beïnvloeden, om niet alleen een scherp gesprek over de financiële verantwoording te voeren maar ook over het waarom? Hoe kan ik waardevol toezicht vinden?

Kan toezicht houden samengaan met vertrouwen en loslaten?

Beste MKW-leden en introducés,

Het MKW wil hier samen met jou bij stilstaan, om met inspirerende gastsprekers uit de praktijk maar ook vooral met collega-directeuren dit thema aan te snijden. Het is dus géén directeurendag van zitten en luisteren, maar vooral van opstaan en doen!

De dag wordt op ons verzoek vormgegeven door de jonge garde van de corporatiesector. Mohamed Akkouh (trainee bij Woonwaard) en Judith Breemer (beleidsadviseur bij de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties) zijn die uitdaging aangegaan en dat waarderen we.

Graag nodig ik je dan ook – mede namens hen beiden en het bestuur van het MKW – uit voor ‘vertrouwen en loslaten’, op 11 oktober in Houten.

Graag tot dan!

Corry Keulen
Voorzitter

Datum: Donderdagmiddag 11 oktober 2018

Locatie: Makeblijde in Houten

Programma: Aanvang 13:00 (er is niet voorzien in een inlooplunch) en afsluiting om 18:00 uur.
Na afloop is er voor wie daarbij wil aanschuiven een anti-filediner.

Voor deelname gelden PE-punten.

Aanmelden: kan via de link in de mail die we de leden van het MKW Platform op donderdag 13 september mailden. We gaan er niet vanuit, maar mocht iemand onverhoopt verhinderd zijn dan wordt het zeer gewaardeerd als je dat laat weten. Dat kan via mkw@aedes.nl

Vragen? We staan je graag te woord! mkw@aedes.nl