Talent in Huis, traineeprogramma voor woningcorporaties, investeert in de nieuwe leiders in de volkshuisvesting. Het nieuwe programma, de 8e editie alweer, gaat per 1 april 2016 van start en loopt tot en met 1 oktober 2017. Talent in huis zoekt deelnemende corporaties. Maar je kunt vanuit de corporatie ook een eigen hoogopgeleide starter aanmelden en een versnelling in ontwikkeling gunnen.

Plateau heeft zeven edities Talent in Huis vormgegeven vanuit het geloof dat het van belang is dat onze corporatiesector verjongt. Dat er een nieuwe generatie slimme, betrokken en steengoede mensen klaarstaat om stokjes over te nemen van directeuren, managers en strategen.

Het programma: een trainee ontwikkelt zich in anderhalf jaar tot een startende adviseur, beleidsmedewerker of leidinggevende met een voorsprong in de basis en de weg vrij voor het verder ontwikkelen van zijn of haar talent. Corporaties investeren hierin en profiteren direct van anderhalf jaar lang de frisse blik en energie van een jonge starter.

Trainees Engeland

[gview file=”http://www.mkw-platform.nl/wp-content/uploads/Logo-Talent-in-Huis.docx”]