Beste collega’s van het MKW-netwerk,

Graag nodigen we jullie uit voor het middagprogramma van CorpoNets ALV+ dag op donderdag 16 maart.

Recent zijn we bij CorpoNet het project Referentie Digitaliseringsvisie gestart, waarvoor we ook aan het MKW platform vroegen om mee te doen. Die dag delen we de eerste uitkomsten ervan. En omdat digitalisering ook zeker iets kan toevoegen aan de kracht van klein is het misschien leuk om die middag samen te beleven.

Jullie zijn van harte welkom op 16 maart vanaf 12.00 uur tot ± 17.00 uur bij De Tinfabriek. Centraal gelegen in het prachtige Naarden, Amsterdamsestraatweg 5. Om 12.00 uur is er een ‘inloop’ lunch, om 13.00 uur starten we het middagprogramma.

Met vriendelijke groet,
Bestuurders CorpoNet

Programma

Bij CorpoNet zijn we vooral van het kennisdelen, daarmee komen we allemaal een stap verder. Deze mensen delen die dag hun kennis maar vooral hun verhaal.

Jacco Maan, bestuurder van Vidomes; hoe doet Vidomes dat digitaal transformeren?

Ton Monasso, manager Datastandaarden bij Aedes; vertelt ons meer over ontwikkelingen op het gebied van datastandaarden.

Marcel de Boer, financieel directeur van Hoppenbrouwers Techniek; zij maakten zelf een hack mee en besloten er zo open mogelijk over te zijn.

Marelle Beerschoten, ‘born digital’; zij weet als geen ander mensen (en organisaties) te inspireren en motiveren meer uit zichzelf te halen. “Als leiders medewerkers helpen veranderen, dan helpen medewerkers de organisatie veranderen.”

En natuurlijk de (eerste) resultaten van de Referentie Digitaliseringsvisie.

Aanmelden

Gebruik deze link om je aan te melden, kom je samen met een collega (dat mag, max 2 personen per organisatie) dan graag ieder apart aanmelden.

Na afloop kunnen we samen nog verder kennisdelen, netwerken en ideeën uitwisselen, natuurlijk gaat er een hapje en drankje rond.

We zouden het enorm leuk vinden om velen van jullie die dag te verwelkomen en over en weer onze kennis te delen.

CorpoNet, altijd op zoek naar nieuwe manieren.

CorpoNet is al ruim 20 jaar het netwerk wat door middel van kennisdelen de professionalisering van informatisering, automatisering en digitalisering in de corporatiesector aanjaagt. In het verleden zijn door diverse samenwerkingen, soms ook met leveranciers, de BIC, CORA en VERA ontstaan.

Nu werken we aan een Referentie Digitaliseringsvisie. (Lees hier meer over de achtergrond.) Waarvan de visie stap één is en we daarna verdergaan met het praktische vervolg.