leergang corporatiebestuurder groepsfoto lichting 2 slotdag juni 2015

‘Gedegen, inhoudelijk, inspirerend en van hoog niveau’
Vrijdag 12 juni 2015 ontvingen de deelnemers van de tweede lichting van de Leergang Corporatiebestuurder hun welverdiende certificaat van TIAS. Eén van de deelnemers, Paul Sebregts, directeur-bestuurder Woningstichting Joseph vertelt: “De opleiding heeft de belofte waar gemaakt. TIAS is er samen met het MKW Platform in geslaagd een mooie balans te creëren tussen theorie, praktijk, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Gedegen, inhoudelijk, inspirerend en van hoog niveau. Ik heb uit de opleiding veel inspiratie gehaald om mezelf verder te ontwikkelen als manager en bestuurder. Een absolute aanrader voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en niet bang is om uit zijn comfortzones gerukt te worden. Een waarschuwing vooraf: deze opleiding smaakt naar meer. Ik ben benieuwd naar het vervolg.”

leiderschap, creativiteit, strategisch verbinden en financiële sensitiviteit
Corporaties in heel het land komen steeds vaker voor nieuwe dilemma’s te staan. Oude maatschappelijk opdrachten worden aangevuld met nieuwe uitdagingen. Voor u als bestuurder van kleine en middelgrote corporaties worden competenties als leiderschap, creativiteit, strategisch verbinden, en financiële sensitiviteit van steeds groter belang. De leergang bereidt u voor op de toekomst.

Bent u een ambitieuze corporatiebestuurder die graag mee wil ontwikkelen met de nieuwe dilemma’s waar corporaties in deze tijd voor komen te staan? Of hebt u als directie- en MT-lid de ambitie om binnen afzienbare tijd een bestuursfunctie te gaan bekleden?

Meld u aan voor de volgende Leergang Corporatiebestuurder nieuwe stijl

Momenteel doorloopt de derde lichting deze Leergang Corporatiebestuurder. In 2016 start de vierde lichting. Bekijk meer informatie over en aanmelding voor deze leergang. Deze leergang kwam tot stand met financiële ondersteuning van FLOW.

De brochure hiervoor is binnenkort gereed en zullen wij op onze website publiceren. Tot die tijd voor meer informatie: Aart Goud van TIAS of Lilian van Zandbrink van het MKW Platform.